Ny bok: Himmelkalenderen 2014 (9. årgang)

  • Ukategorisert

HK14_forsideHimmelkalenderen er nå tilgjengelig i ny utgave. Til forskjell fra tidligere år er den ikke til salgs i bokhandelen, men kjøpes direkte fra forfatteren. Denne gjennom-illustrerte, lettleste astronomiske håndboka på 208 sider i pocketformat er beregnet for både nybegynnere og mer erfarne amatørastronomer.

Boka inneholder en vanlig kalender for 2014, som også holder deg oppdatert på alt som skjer på himmelen. De resterende 140 sidene gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner. Årets spesialartikler omhandler totale solformørkelser i Norge år 1900–2100, vulkanisme i solsystemet og verdens beste amatørbilder av planetene.

Du kan lese mer om Himmelkalenderen 2014 og bestille signert utgave på bokas hjemmeside.