Hvem skal jeg kontakte hvis jeg ser en ildkule?

  • Ukategorisert

Meteoritter og observasjoner av ildkuler(stjerneskudd som lyser omtrent som fullmånen) bør meldes inn til Norges Nasjonale Meteorittsamling v/konservator Rune Selbekk. Samme institusjon som NASA valgte ut til å studere prøver fra Apollo-ferdene. Så vil finneren få et godt tilbud hvis Naturhistorisk museum skulle være interessert. Og alle vi andre kan glede oss over maks uttelling i å få meteoritten til å fortelle sin historie. I Norsk Astronomisk Selskap er det nestleder Tor E Aslesen som kan kontaktes på 41 66 62 73 om du ser noe som du undres på har noe med lysende himmelfenomener å gjøre.

Her er et lite grunnkurs i meteorittkunnskap.
Hold deg også oppdatert på Norsk meteornettverk

1 kommentar til “Hvem skal jeg kontakte hvis jeg ser en ildkule?”

Kommentarer er stengt.