Turen til Solobservatoriet på Harestua 28-30. mars er fulltegnet!

  • Ukategorisert

Stig rigger opp. Foto: Hans K. Aspenberg

For første gang som jeg kan huske er vi fullbooket! Til de som er påmeldt og finner ut at dere ikke kan komme: Si ifra så fort som mulig slik at overnattingsplassene kan gå til noen andre. Avmeldinger må skje innen 21. mars – hvis ikke må du betale for overnattingen.

Vil bare minne på om at vi arrangerer tur til Solobservatoriet  på Harestua 28-30. mars. Programmet er ikke fastlagt ennå, men det blir foredrag, natursti(g), observasjoner etc.

Nybegynner uten teleskop? Her har du en unik sjanse til å møte likesinnede samt en sjelden mulighet til å se igjennom ulike typer teleskop, få råd og vink fra folk som har holdt på en stund. Husk varme klær og gode, varme sko. Lue og vanter kan også bli nødvendig. Turen er kun for medlemmer av NAS, men medlemskap kan tegnes på stedet.

Robert Tresland og hans rigg

Oppmøte fredag etter jobb, avreise etter frokost søndag. Det er 30 overnattingsplasser, men det er heller ikke noe i veien for å komme på kveldsbesøk fredag eller lørdag og bli utover kvelden og natta for å observere. Skal du overnatte må du huske på sengetøy eller sovepose.

Overnattingspris 225.- per døgn + 100.- for frokost, lunsj og middag lørdag samt frokost søndag. Ta med et eller to slags pålegg du liker og/eller ønsker å dele med andre. Vi som arrangerer sørger for brød, knekkebrød, noe søtpålegg, melk, juice etc.

Påmeldinger til Hans K. Aspenberg.