Enda et blinkskudd: Nordlys og meteor i ett bilde!

 • Ukategorisert

Foto: Kjell H. Sæther

Her om dagen skrev vi om et sjeldent blinkskudd, og nå har det skjedd igjen. Via Facebook-siden vår fikk vi inn enda et bilde, denne gang tatt av Kjell H. Sæther i Karasjok. Se Kjells Facebook-sider for mer, ikke minst en hel haug flotte nordlysbilder!

1 kommentar til “Enda et blinkskudd: Nordlys og meteor i ett bilde!”

 1. Hei Kjell H Sæther, og gratulerer med blinkskudd av fin meteor!
  Vi er en gjeng (Morten Bilet, Rune Selbekk, Øivind Thoresen (fotograf) og meg som på dugnad holder på å lage en bok om de norske meteorittene. Samtidig er det fint å illustrere med andre norske romstein-fotos… spørsmålet til deg er derfor: Hadde det vært mulig å få ta med bildet ditt i boka? Det er dessverre ikke noe budsjett for noe, så det er i såfall pro bono, me
  n vi krysser fingrene…

  Vennlig hilsen,
  NORSKE METEORITTER
  Jon Larsen

Kommentarer er stengt.