Teleskopets Dag – tirsdag 25. februar kl 18-21

  • Ukategorisert

Åpent for alle i Helga Engs hus på Blindern!

telekopForedrag om hvordan å velge teleskop ved Hans K. Aspenberg, om meteoritter ved Morten Bilet, om hvordan NAS arbeider (har du selv lyst til å bidra?) og de mystiske og fantastiske fenomenene i Universet og sist men ikke minst om planene for et fjernstyrt 14 tommers teleskop på Solobservatoriet for medlemmer og allmennheten! Du kan selv se hva slags utstyr ivrige amatørastronomer har- Har du noe selv så bare kom med det! Utlodning av 10 tommers transportabelt speilteleskop fra DinKikkert (se bildet).

Vi trenger hjelp!

Vi ønsker at flest mulig NAS-medlemmer stiller opp med sine teleskop. Har du noe å selge som okularer, kikkerter, osv er dette en god anledning. Vi trenger også frivillige til å lose publikum inn og ut av forelesninger, selge lodd etc. Hvis du har anledning til å hjelpe til, så si ifra til Hans K. Aspenberg.

Program

18:00 – 18:30: Åpning
18:40 – 19:20: Morten Bilet – Meteoritter og annet som kommer ovenfra.
19:30 – 20:10: Hans K. Aspenberg – Valg av teleskop og hvordan bruker du det? Hva kan du forvente å se?
20:30 – Loddtrekning.
21:00 – Avslutning – observasjoner etter dette hvis været tillater.

Vår sponsor:
dinkikkert